Wie is Pedicure Corry


Ik ben Corry Plönes, Medisch Pedicure.

Voeten zijn belangrijk en onmisbaar. We belasten ze intensief, daarom verdienen ze de best mogelijke verzorging.

In mijn praktijk kunt u terecht voor de behandeling van al uw nagelproblemen - zoals bijvoorbeeld ingroeiende - of ingegroeide nagels, hypertrofische - en/of schimmelnagels, eeltproblemen, likdoorns en/of kloven.

Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid om alle zogenaamde risicovoeten te behandelen. Onder risicovoeten worden problemenverstaan die ontstaan als gevolg van diabetes, reuma, vaatlijden, ouderdom, neurologische problemen of verwaarlozing.

Een andere specialiteit van de medisch pedicure is het reguleren van ingroeiende/ingegroeide nagels. Indien noodzakelijk kan hiervoor een beugel op de nagel worden geplaatst. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor een orthese, het repareren van kapotte nagels of voor tijdelijke drukontlasting door middel van vilt.

De pedicure salon zit op de eerste verdieping daarom ga ik ook ambulant naar de minder mobiele cliëntentoe.

Ambulant Medisch pedicure

Als ambulant medisch pedicure kom ik voor een volledige en professionele voetbehandeling bij u aan huis. Een uitkomst voor vele mensen! Niet alleen voor diegenen die in een instelling wonen,moeilijk ter been of ziek zijn, maar ook voor iedereen die druk is, of het eenvoudigweg prettig vindt om er niet de deur voor uit te hoeven.

Ik neem alle benodigde materialen mee, het enige wat u zelf regelt is een fijne stoel waarin u ontspannen kunt zitten tijdens de behandeling.
Voordelen voor u op een rijtje gezet

  • Moderne salon pedicure behandeling met NAT Techniek (ook ambulant)
  • Vergoedingen voor Diabetisch en reuma patiënten (AGB nummers)
  • Regelmatige bijscholing (KPR register) verplicht accreditatie Punten Halen) om geregistreerd te blijven
  • Pinnen zowel bij u thuis als in de salon (Geen contant i.v.m veiligheid)
  • Lid ProVoet (brancheorganisatie) en Procert (kwaliteit register).

Voordelen